Nokia MultiMedia Converter

Nokia MultiMedia Converter 2.0

Al je films omzetten naar het 3GG (mobiele) bestandstype

Met de kosteloze Nokia MultiMedia Converter zet je films om naar het 3G(G) formaat, om later af te spelen op je mobiele telefoon. Lees de volledige beschrijving

Matig
4

Met de kosteloze Nokia MultiMedia Converter zet je films om naar het 3G(G) formaat, om later af te spelen op je mobiele telefoon.

Filmpjes omzetten naar je mobiel is uiteraard hartstikke leuk, maar om Nokia MultiMedia Converter te installeren, dien je wat stappen te ondernemen. De installatie vereist een registratie via Nokia maar heb je dit gedaan, dan mag je de software op je pc parkeren. Registratie is mogelijk via het Nokia Forum.

Na het openen van de software zie je eigenlijk meteen dat er slechts één formaat voor uitvoer bestaat. Je video's moet je omzetten naar QCIF, wat een zeldzame afspeelmethode blijkt. De maximale framerate (het aantal beelden per seconde) is hierbij 15. Al met al zijn we hiervan niet onder de indruk en de geluidskwaliteit bij filmpjes blijkt na het omzetten al helemaal droevig.

Nokia MultiMedia Converter is een redelijk dikke download voor de minuscule functionaliteit die het biedt. Zoek je een goede converter voor video dan probeer je liever Quick Media Converter voor betere resultaten.

Meeste download Utilities & Tools voor Symbian

Meer
Nokia MultiMedia Converter

Download

Nokia MultiMedia Converter 2.0